ville(at)kainuunhomekoirapalvelu.fi
Soita: 044 5400 558

Homekoirat

Homekoiramme

S homekoirammeKoulutetut ja tasotarkastetut homekoirat


Kainuun Homerkoirapalvelu Oy käyttää homekoirinaan kooltaan ihanteellisia ja luonteeltaan ystävällisiä sileäkarvaisia kettuterriereitä. Kettuterrieri rotuna on kehitetty omatoimiseen ja sitkeään työskentelyyn mm. metsästyksessä ja jäljestämisessä. Nämä käyttötarkoitukset takaavat kettuterrierille myös tarkan hajuaistin. Kettuterrieri on koirana valpas, toimelias ja eloisa sekä aina valmis vastaamaan pienimpäänkin ärsykkeeseen.

Olen ammatiltani vanhempi konstaapeli, ja olen työskennellyt vuosia erikoisetsintäkoirien kanssa. Homekoirani on koulutettu samoilla menetelmillä, joita käytetään hyväksi esim. huume- ja pommikoirien koulutuksessa viranomaistarkoitukseen. Olen kouluttautunut homekoiraohjaajaksi puolitoista vuotta kestävässä homekoiraohjaajan koulutuksessa. Homekoirillemme on pohjakoulutuksena opetettu yleisimmät maassamme esiintyvät mikrobisuvut sekä sädesieni.

Olin mukana yhtenä pilottikoirakkona ympäristöministeriön tukemassa hankkeessa, jossa rakennettiin maahamme luotettavaa tasotarkastusjärjestelmää homekoirille. Tämän hankkeen päätteeksi suoritin ensimmäisten yrittäjien joukossa Suomen Homekoirayrittäjät ry:n tasotarkastuskokeen. Suomen Homekoirayrittäjät ry:n järjestämä tasotarkastuskoe on moniosainen testi- ja koetilaisuus niin ohjaajalle kuin koirallekin. Kokeessa testataan ohjaajan perustiedot raportoinnista, rakennustekniikasta sekä ilmanvaihdosta sekä koiran taidot homeen etsinnästä ja löydöksen ilmaisusta. Koulutus ja hyväksytysti suoritettu tasotarkastuskoe mahdollistavat sen, että koiriamme voidaan käyttää home-etsintään monipuolisesti erityyppisissä ja erikokoisissa kiinteistöissä.

 

"Kokemukseni erilaisista kohteista ja tutkimuksista on tuonut varmuutta ja osaamista työhömme.
Yhteistyö homekoirieni kanssa on saumatonta. Pystymme tarvittaessa tutkimaan
nopeasti ja luotettavasti suuriakin kiinteistöjä."

 

Jäikö jotain kysyttävää homekoirista tai haetko homekoiria tekemään tutkimuksen? Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää. 

N homekoiratutkimukset

N ilmanvaihto tutkimukset

N homekoiramme

N asuntokaupan kuntotarkastus

 

 

Yhteystiedot

Kainuun Homekoirapalvelu Oy

(2658096-3)

Ville Heikkinen
Yrittäjä
Sisäilma- ja homekoiratutkija
Rakenteiden kosteudenmittaaja 

 

Yhteystiedot:

Koivulantie 5
87950 Kuluntalahti

P. 044 5400 558 (myös iltaisin ja viikonloppuisin)
ville@kainuunhomekoirapalvelu.fi 

 

 

Olemme myös Facebookissa!

  Kainuun Homekoirapalvelun Facebook

 

 

Kainuun Homekoirapalvelu - Homekoirat homeen-etsintään